Ida- Mamma till Benjamin

Middagstips!

Till middag åt vi något som är så himla gott, något vi brukade äta när vi var små. I morse när vi skulle planera dagens mat (för att ta fram ur frysen) så blev jag jätte sugen på just detta. Kyckling, gräddsås och ris.

En påse med kycklinginnerfilè, ris för fyra personer och 6dl grädde. Du börjar med att sätta på ugnen på 200grader. Sen ska du skära kycklingen i små bitar, stek den och krydda med aromat, svartpeppar, grillkrydda och salt. Den ska kryddas ganska mycket. Samtidigt kokar du riset. Just detta ris ska koka i 15 min men efter 11 min tar du bort riset. Lägg i kycklingen i ungsformen, lägg riset som ett täcke över kycklingen och häll sedan över grädden och låt formen stå inne i ugnen i 15 min.

Det är sååå gott 😀 Precis när du tagit ut formen ur ugnen kan du ringla lite grillkrydda över riset och voilà!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats