Ida- Mamma till Benjamin

Livet på landet.

Att försöka få tag på försäkringskassan är ju en omöjlighet ”Det är just nu hög belastning, var god och återkom senare” TJENA! Jag ringer en gång var femte minut, och både packar och bloggar däremellan. Jag och Christoffer ska åka ut och bo hos mormor och morfar som är iväg på roadtrip. Mamma bor också där ute men hon ska jobba natt och någon måste ju ta hand om blommorna, katterna, hundarna och hösen så då åker vi ut. Världens mysigaste ställe i Gnesta. Inte nog med att det är väldigt vackert och harmoniskt där ute, hon odlar sina egna grönsaker och dom är SÅ GODA! Till nästa år har vi förmodligen ett växthus här hemma också, ekologiskt och närodlat ligger mig varmt om hjärtat, och finns det något mysigare än att gå ut till växthuset med Lillen och hämta en gurka och några tomater till middagen.

Jag och min systerdotter.

Det går inte ens att jämföra denna gurka och en som man köper på affären, omöjligt. Mormors gurkor är bäst. Ett tips till er som bor i Nykvarn (om jag nu har någon läsare härifrån) är att grönsakshandlarn i Centrum säljer grönsaker som är närodlade, grönsakerna därifrån är riktigt, riktigt goda och smakrika.

Jag och min äldsta syster Linn. Denna bild är två år gammal så vi båda har hunnit ändra hårfärger, jag är ljus och hon är rödhårig. En av få som verkligen passar i det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats