Ida- Mamma till Benjamin

Gravidhjärna deluxe.

Jag har haft en rätt mycket sammandragningar den senaste veckan så jag pratade med min barnmorska om detta. Hon sa att om det fortsatte så skulle jag komma in och lämna ett kissprov för att se om det är en urinvägsinfektion som retar fram värkarna. Det har fortsatt så medan jag var där idag för att träffa läkaren bad jag om att få lämna ett urinprov. Jag tog min lilla kopp, gick in på toa och kissade. Problemet var bara att jag var så himla kissnödig att jag glömde att kissa i koppen. PÅ RIKTIGT, hände detta precis? Jag gick ut, skrattade lite försynt och berättade problemet. Jag får helt enkelt komma tillbaka imorgon och lämna ett nytt. Jag skämdes verkligen ihjäl, där kan man snacka gravidhjärna.

Efter läkaren åkte vi till Elgiganten en snabbis och köpte en ny dammsugare. Den är både ergonomisk och tillämpad för dom som har hund och katt. Vi har två katter som fäller mer än jag någonsin kunde ana. Vitt hår mot svart soffa, hur tänkte vi?
Därefter var det ju dags för vattengympa. Det var hur skönt som helst att få jobba med kroppen igen och det var ganska jobbigt faktiskt 😀 Fick rätt ont i ryggen där ett tag men då tog jag det bara lugnare och så slutade det att spänna och efter passet fick jag stretcha ländryggen rätt mycket.

När jag var klar där åt jag en kokt korv i bilen samtidigt som vi åkte ut till mormor i Gnesta för att hämta lite grejer till mammas nya valp. Lilla Svea 😀 Därefter åkte vi hem och jag var tvungen att sova en stund innan det var dags att äta middag. Jag tror att det var någon grej som jag gjorde idag på vattengympan som triggade igång foglossningen ännu mer för smärtan har bara eskalerat hela tiden sedan passet. Men tur det att jag har TENS-apparaten och att jag ska till min sjukgymnast imorgon. Då kan vi prata igenom och se vad som kan ha gjort det värre så kan jag hoppa över just det momentet nästa gång. Hur som haver har jag haft en helt underbar dag<3

Mormor och Svea



Något svullen efter middagen men här är dagens mage 😀 <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats