Ida- Mamma till Benjamin

Måndag❤️

Idag har jag haft båda mina kusiner med barn, syster och systerdotter här på hudvårdsvisning och lunch☺️ Jag skulle gå igenom hudvården med Ann-sofhie eftersom hon också ska börja jobba med Forever. Härligt med lite extra pengar i plånboken nu när dom planerar att köpa hus bland annat.
Det var ju ett mildare kaos att försöka gå igenom allt med 5 barn i olika åldrar som sprang runt och Benjamin som var trött men det gick 😀 Till lunch blev det lax och råris och därefter var det sovdags för både Dylan och Benjamin så vi gick ut på en promenad bort till lekparken. En riktigt härlig dag!
image
Mina favoritprodukter som jag använder dagligen, inte solskyddsfaktorn då eftersom det inte är sol varje dag men nästan alla produkter används varje dag och jag älskar dom!
image
image
image
Lite bråk om vem som skulle ha mobilen, varför vill barn alltid ha samma saker 😀 ?
image

image
image
image
En liten kvällspromenad ute längs hela gatan gick bli dagens avslut. Han var trött men ändå pigg och rastlös så jag tog med han ut och ”rasta” honom lite så han fick göra av med sin sista energi, det gjorde susen. Han somade nästan sittandes på mig och det var såå härligt att för en gångs skull slippa behöva ”bråka” när han ska sova. Det är så mycket snurr, gråt och stoj vid varje läggning nu att jag blir helt matt. Men idag gick det som smort, så härligt❤️ Imorogn väntar en till solig dag och nya äventyr, hoppas ni alla haft en fin dag☺️ Natti natti
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats