Ida- Mamma till Benjamin

Beachday- Sista dagen i Nice

Vi har en kille som inte är i harmoni med sig själv just nu. Sover dåligt, oftast bara Christoffer som får mata, vill inte ligga/sitta i vagnen utan 8 av tio gånger är det bärselet som gäller och ska bli vaggad till söms. Mellan klockan 06-07 satt vi inne på toaletten och lekte medan Christoffer fick sova som hade varit vaken sedan 02… Sen ville B sova igen, inget mig emot. Klockan halv tio vaknade jag av en kvittrande liten sångfågel och insåg att vi hade sovit länge, SÅ skönt☺️ Idag hade vi inga planer och solen sken så vi gick till affären och köpte med oss en varsin bulgursallad till lunch och gick vidare mot havet. Benjamin somnade (tro det eller ej) i vagnen och sov halva tiden medan vi var på stranden. Så skönt att få njuta av dessa solstrålar, med solskyddsfaktor SÅKLART ☀️
image

image

image

image
Vädret var verkligen perfekt idag, varmt och soligt men fläktade så i skuggan var det svalt och skönt för honom. Det lugnar mig att han numera älskar att dricka vatten. Hur varmt klarar barn i regel av att vara ute i, i skugga?
image
Har man inget parasoll så får man improvisera
image

image
Älskar dig ❤️ Idag var det våran sista dag här i Nice, imorgon vid halv 11 kommer taxin och hämtar oss för att ta oss till flygplatsen. Även om jag anser att det är rätt nyttigt att komma bort från vardagslunken och få ”bryta” rutinerna lite så ska det bli skönt att komma hem. 3 nätter är verkligen perfekt här nere.
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats