Ida- Mamma till Benjamin

Några tusenlappar fattigare..

Ingen har någonsin sagt att det var billigt att skaffa barn och jag vill mest understryka att, nej det är inte billigt. Snarare väldigt dyrt 😀 Men oj så roligt det är att köpa saker till honom och det är såklart SÅ värt. Allt blir så mycket mer verkligt nu när saker och ting börjar hända. Vagnen köpte vi när jag var i v 15 tror jag, hittade en till ett väldigt bra pris så vi slog till. Det blev en Brio Happy Supreme (en sån som prinsessan Viktoria har till din dotter, fast våran är svart). Töntig info men det är ändå liiite kul. Och sen har vi nästan alla kläder i stl 50 och 56 klara. Jag älskar att öppna hans garderob och titta på dom små kläderna. Man blir ju alldeles pirrig i kroppen, kommer han seriöst att vara sådär liten? Fast ja tack, ju mindre desto bättre. Han ska ju trots allt ut genom MIN muttis… jises.

Justja, jag var ju på min andra behandling med akupunktur idag. När jag kom dit berättade jag att jag reagerade väldigt stark på den första behandlingen och så, då sa hon att vi tar lite snällare nålar idag. Jag vet  inte om det är så att dom är tunnare, jag vågar inte kolla. Hon berättade vart hon skulle sätta nålarna och jag höll på att DÖ när hon sa att hon skulle sätta en i huvudet och en i handleden. ”Skojar du med mig?! Jag dör”  sa jag. Men okej, kör. Jag lovar att det är nog det bästa som har hänt mig på länge, jag har nog aldrig varit så avslappnad i hela mitt liv! Har för mig att mamma berättade att på jobbet(hon jobbar på förlossningen) så sätter dom en nål där, Gv20 tror jag att den punkten hette. Ska tillbaka dit på torsdag för att få mer nålar och jag kan ärligt säga att jag längtar. Jag bara måste få den där nålen i huvudet igen haha. Hur galet lät inte det där?

Här är iallafall några av sakerna som vi  beställde hem nu

En Brio Primo. Beställde även en adapter som gör att vi han ha bilbarnstolen på chassit(vagnen). Hur smidigt som helst ju.

En söt dinglis till vagnen

En blöjhink till alla stinkande blöjor som kommer att bytas i framtiden 😀

En spjälsäng med tre lägen av sängbotten. Plus att den har en höj- och sänkbar långsida, perfekt när man ska bädda sängen i lågt läge. Sen när han har blivit lite tyngre och ska lägga i honom när när han sover,  det är bra att spara på ryggen.

Köpte även en Medela Calma nappflaska som är bra att använda när jag ska pumpa ut mjölk. Vad jag har förstått är det lätt att bebisen hellre vill suga på flaskan för att dom inte behöver ”kämpa” lika mycket för att få ut mat så då väljer dom bort bröstet. Men denna flaska fungerar likadan som bröstet, den används även på förlossningen.

Medela Calma inkl flaska 150 ml är en unik produkt som är utformad för bröstmjölk. Calma bygger på forskning som har tagits fram i samarbete med the University of Western Australia. Varje barn har ett unikt sugmönster, med pauser för att svälja och andas och med Calma kan barnet äta och pausa naturligt, till skillnad från när barnet matas med vanlig dinapp, och detta gör det lugnt och avslappnat både under och efter matningen.

Sen blev det lite andra saker så som bröstsalva, tapeter till fondväggen, nappar och en nässug. .

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats