Ida- Mamma till Benjamin

Babynest eller inte?







Vad har ni mamis för erfarenheter kring babynest? Jag har länge velat ha ett men har fått känslan av att det inte är en ”jätte nödvändig” sak samtidigt som jag har hört att det är det bästa dom någonsin haft. Snälla dela med er av eran åsikt. Babynest eller inte?

Jag följer en tjej på Facebook som gör dom mest fantastiska knyten, HUR fina är dom inte? Vimse Design

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-Sofhi

    Jag hade inget babynest till embla men sydde ett nu när jag väntade Dylan och jag har använt mitt i vagnen så Dylan har legat bra och det har varit lite ombonat men man klarar sig ju självklart utan det men jag tycker att det var smidigt när han var nyfödd och somnade i soffan och man ville flytta honom till sängen behövde man inte lyfta honom utan man lyfte babynestet med honom i försiktigt såklart så behövde han inte vakna

  2. Caroline

    Säger också köööp! Jag sydde ett till Vincent och det har verkligen varit guld här hemma! Vi hade med det till BB och har använt det dagligen sen dess.
    Han sover jättebra i den. I början sov han alltid i den. Hade den i sängen mellan mig och Max för att liksom skärma av så vi inte rullade över honom och för att det blev hans egna space där då. Sen sov han i den på dagarna också och så hade jag den i vagnen och om jag var iväg någonstans. Bebisarna är ju så vana vid att ha det trångt så jag tror att dom känner en viss trygghet när dom ligger i dom efter det blir lite mer ombonat där i. Numera använder jag den i soffan så sover han i den på dagarna. Jag slipper oroa mig över att han ska rulla ur soffan och han tycker den är supermysig. Jag har bara bra erfarenhet av babynest och rekommenderar det starkt!

  3. Elin

    Hej!
    Jag väntar mitt andra barn som är beräknat om 2 veckor, ja hade ett babynest till min förstfödda och det är verkligen världens bästa grej. KÖP 🙂 Eller gör ett eget, det gjorde jag – faktiskt väldigt enkelt. 🙂 Lyck till!
    MVH Elin

stats